->cs

> Úvodní strana

PROGRAM 2010 .::.


14.09.2010

14.09.2010

19:00-23:00
(240 min.)
SLOVENSKÉ NÁRODNÍ DIVADLO, Bratislava, SVK
Anna Kareninová
Lev Nikolajevič Tolstoj
Režie: Roman Polák
Hlavní program

Velké divadlo

14.09.2010

20:00-20:50
(50 min.)
EVRYBÁBY, Plzeň, CZE
Čas G

Režie: Roman Černík


15.09.2010

15.09.2010

16:00-17:30
(90 min.)
DIVADLO NA FIDLOVAČCE, Praha, CZE
Benefice aneb Zachraňte svého Afričana
Ingrid Lausundová
Režie: Štěpán Pácl
Hlavní program

Divadlo Alfa

15.09.2010

18:30-22:30
(240 min.)
SLOVENSKÉ NÁRODNÍ DIVADLO, Bratislava, SVK
Anna Kareninová
Lev Nikolajevič Tolstoj
Režie: Roman Polák
Hlavní program

Velké divadlo

15.09.2010

19:00-19:50
(50 min.)
CIRKUS MLEJN, Praha, CZE
Postav na čaj!


15.09.2010

21:30-22:45
(75 min.)
FARMA V JESKYNI, , CZE
Divadlo / The Theatre

Režie: Viliam Dočolomanský
Hlavní program

Světovar

15.09.2010

23:00-23:00
(0 min.)
Workshop
Videoworkshop


15.09.2010

23:00-23:00
(0 min.)


16.09.2010

16.09.2010

11:00-12:05
(65 min.)
DIVADLO ALFA, Plzeň, CZE
James Blond
Vítek Peřina
Režie: Tomáš Dvořák
Hlavní program

Divadlo Alfa

16.09.2010

14:00-16:30
(150 min.)
DIVADLO J. K. TYLA, Plzeň, CZE
Monty Python‘s Spamalot
Eric Idle, John Du Prez
Režie: Roman Meluzín
Hlavní program

Velké divadlo

16.09.2010

18:00-19:10
(70 min.)
NÁRODNÍ DIVADLO, Praha, CZE
Blackbird
David Harrower
Režie: Jiří Pokorný
Hlavní program

Komorní divadlo

16.09.2010

19:00-20:10
(70 min.)
ARCHA LAB – DIVADLO ARCHA, Praha, CZE
Šašci, špióni a prezidenti

Režie: Jana Svobodová

16.09.2010

20:00-23:15
(195 min.)
NOVÉ RIŽSKÉ DIVADLO / JAUNĀIS RĪGAS TEĀTRIS, Riga, LVA
Sound of Silence
Alvis Hermanis
(režie Alvis Hermanis)
Hlavní program

Sál Peklo

16.09.2010

21:00-22:00
(60 min.)
BÄNGDITOS THEATER, Hamburg, DEU
Fontána /Überfluss


16.09.2010

21:30-22:45
(75 min.)
FARMA V JESKYNI, , CZE
Divadlo / The Theatre

Režie: Viliam Dočolomanský
Hlavní program

Světovar


17.09.2010

17.09.2010

11:00-11:50
(50 min.)
NAIVNÍ DIVADLO, Liberec, CZE
Labutí jezírko
Iva Peřinová
Režie: Tomáš Dvořák
Hlavní program

Divadlo Alfa

17.09.2010

15:00-17:10
(130 min.)
NÁRODNÍ DIVADLO BRNO, BRNO, CZE
Elementární částice
Michel Houellebecq
Režie: Jan Mikulášek
Hlavní program

Komorní divadlo

17.09.2010

16:00-16:50
(50 min.)
KÜHLSCHRÄNKE, Plzeň, CZE
Žalář

Režie: Marie Nováková
Site specific

Klášter Plasy

17.09.2010

19:00-20:30
(90 min.)
GÁRDONYI GÉZA SZÍNHÁZ / DIVADLO GÉZY GÁRDONYIHO, Eger, HUN
Kupec benátský
William Shakespeare
Režie: Sándor Zsotér
Hlavní program

Velké divadlo

17.09.2010

19:00-19:50
(50 min.)
VOJTA ŠVEJDA A JAN KALIVODA, Praha, CZE
Sifon

Režie: Vojta Švejda a Jan Kalivoda

17.09.2010

20:00-23:15
(195 min.)
NOVÉ RIŽSKÉ DIVADLO / JAUNĀIS RĪGAS TEĀTRIS, Riga, LVA
Sound of Silence
Alvis Hermanis
(režie Alvis Hermanis)
Hlavní program

Sál Peklo

17.09.2010

21:00-22:00
(60 min.)
DÉCALAGES (FR/CZ), , FRA
TaBALADA
Seiline Vallée

17.09.2010

21:30-23:00
(90 min.)
VOSTO5, Praha, CZE
Teatromat
Ondřej Cihlář a kolektiv
Režie: Ondřej Cihlář a kolektiv
OFF program

Světovar


18.09.2010

18.09.2010

13:00-15:20
(140 min.)
DIVADLO PETRA BEZRUČE, Ostrava, CZE
Divoká kachna
Henrik Ibsen
Režie: Jan Mikulášek
Hlavní program

Divadlo Alfa

18.09.2010

16:30-18:00
(90 min.)
DEJVICKÉ DIVADLO, Praha, CZE
Muž bez minulosti
Aki Kaurismäki – Miroslav Krobot
Režie: Miroslav Krobot
Hlavní program

Komorní divadlo

18.09.2010

16:30-18:00
(90 min.)
DIVADLO KOMEDIE, Praha, CZE
Weissenstein
Johannes Urzidil - David Jařab
Režie: David Jařab
Hlavní program

Komorní divadlo – klub

18.09.2010

19:00-21:30
(150 min.)
TEATR POLSKI, BYDGOSZCZ / POLSKÉ DIVADLO, BYDHOŠŤ, POL
Platonov
A. P. Čechov
Režie: Maja Kleczewska
Hlavní program

Velké divadlo

18.09.2010

19:00-20:30
(90 min.)
ANTALYA STATE THEATRE, Antalya, TUR
Kvartet
G. Szpiro
Režie: Esen Özman

18.09.2010

19:00-20:30
(90 min.)
DIVADLO KOMEDIE, Praha, CZE
Weissenstein
Johannes Urzidil - David Jařab
Režie: David Jařab
Hlavní program

Komorní divadlo – klub

18.09.2010

21:00-22:00
(60 min.)
DÉCALAGES (FR/CZ), , FRA
TaBALADA
Seiline Vallée

18.09.2010

21:30-22:25
(55 min.)
VERTEDANCE v koprodukci s DIVADLEM ARCHA, Praha, CZE
Emigrantes
Veronika Kotlíková, Tereza Ondrová
Režijní spolupráce: Štěpán Pácl
Site specific

Světovar


19.09.2010

19.09.2010

11:55-12:05
(10 min.)

19.09.2010

14:00-15:40
(100 min.)
DIVADLO LETÍ, Praha, CZE
Terminus
Mark O´Rowe
Režie: Martina Schlegelová
OFF program

Divadlo Alfa

19.09.2010

14:00-15:00
(60 min.)
VOJTA ŠVEJDA A JAN KALIVODA, Praha, CZE
Arktický Robinson aneb neuvěřitelná putování Jana Eskymo Welzla

Režie: Vojta Švejda, Jan Beneš Mc-Gadie, Kateřina Housková, Radka Mizerová, Jan Kalivoda

19.09.2010

15:00-16:30
(90 min.)
DEJVICKÉ DIVADLO, Praha, CZE
Muž bez minulosti
Aki Kaurismäki – Miroslav Krobot
Režie: Miroslav Krobot
Hlavní program

Komorní divadlo

19.09.2010

17:00-18:10
(70 min.)
DIVADLO HUSA NA PROVÁZKU, Brno, CZE
Prase
Václav Havel
Režie: Vladimír Morávek
Hlavní program

Světovar

19.09.2010

19:00-20:25
(85 min.)
SRPSKO NARODNO POZORIŠTE / SRBSKÉ NÁRODNÍ DIVADLO, Nový Sad, SRB
Loď pro panenky
Milena Markovićová
Režie: Ana Tomovićová
Hlavní program

Velké divadlo

19.09.2010

19:00-20:10
(70 min.)
DIVADLO PÔTOŇ, Bátovce, SVK
Shake ShakespeaRe Macbeth
Shakespeare, Ditte, Jurčová
Režie: Iveta Jurčová


20.09.2010

20.09.2010

19:00-21:40
(160 min.)
DIVADLO V DLOUHÉ, Praha, CZE
U Hitlerů v kuchyni
Arnošt Goldflam
Režie: Jan Borna


21.09.2010


22.09.2010

22.09.2010

19:00-21:55
(175 min.)
MĚSTSKÁ DIVADLA PRAŽSKÁ - DIVADLO ABC, Praha, CZE
Saturnin
Zdeněk Jirotka, Martin Vačkář, Ondřej Havelka
Režie: Ondřej Havelka


23.09.2010

23.09.2010

19:00-21:00
(120 min.)
ČINOHERNÍ KLUB, Praha, CZE
Léda
Miroslav Krleža
Režie: Ladislav Smoček


NEWSLETTER

Chcete být pravidelně informováni o dění na festivalu Divadlo?

Přihlašte se k odběru našeho zpravodaje

© Festival Divadlo 2018
Facebook
RSS